KOCAELİ / KARTEPE - Derbent Ata İlkokulu

Kas

Okulumuz öğretmenlerinden Muzaffer Funda liderliğinde öğrencilierimiz mahallemizde bulunan Osmanlı Günlük Yaşam Müzesini ziyaret ettiler. Öğrencilerimize müze ve Tarihi Hikmetiye Camii'si tanıtıldı. Öğrencilerimiz kazı alanında yeni deneyimler kazandılar. Emeği geçen herkese çok teşekkür ederiz.

Kas

Cumhuriyetimizin 100. yılı tüm Türkiye'de olduğu gibi okulumuzda da büyük bir coşku ve gururla kutlandı. Öğrencilerimiz özenle hazırladıkları gösterileri, marşları, şarkı ve şiirleri büyük bir heyecanla sundular. Coşkumuza emek veren, programı hazırlayan ve katkıda bulunan tüm öğretmenlerimize ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Bu vesile ile Derbent Ata İlkokulu ailesi olarak 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nı kutlar, başta Mustafa Kemal ATATÜRK olmak üzere tüm silah arkadaşlarını, şehitlerimizi ve gazilerimizi minnet ve şükranla anıyoruz.